Optimization of sample preparation of Brazilian honeys for TQ-ICP-MS analysis (2022)
Source: Talanta Open. Unidades: CENA, ESALQ
Subjects: MEL, QUIMIOMETRIA, DENOMINAÇÃO DE ORIGEM
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LUCCAS, Fernanda Susi et al. Optimization of sample preparation of Brazilian honeys for TQ-ICP-MS analysis. Talanta Open, v. 5, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.talo.2022.100117. Acesso em: 03 maio 2024.APA
Luccas, F. S., Fernandes, E. A. D. N., Mazola, Y. T., Bacchi, M. A., & Sarries, G. A. (2022). Optimization of sample preparation of Brazilian honeys for TQ-ICP-MS analysis. Talanta Open, 5. doi:10.1016/j.talo.2022.100117NLM
Luccas FS, Fernandes EADN, Mazola YT, Bacchi MA, Sarries GA. Optimization of sample preparation of Brazilian honeys for TQ-ICP-MS analysis [Internet]. Talanta Open. 2022 ;5[citado 2024 maio 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.talo.2022.100117Vancouver
Luccas FS, Fernandes EADN, Mazola YT, Bacchi MA, Sarries GA. Optimization of sample preparation of Brazilian honeys for TQ-ICP-MS analysis [Internet]. Talanta Open. 2022 ;5[citado 2024 maio 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.talo.2022.100117